SEMSEY ZSÓFIA
klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta jelölt, lovas-pszichoterapeuta, tanácsadó, coach

A Most Pszichoterápiás Központ alapítójaként elsődleges célom olyan professzionális pszichoterápiás tér és közösség működtetése, ahol a hozzánk segítségért fordulók egyedülállóan magas fokú szakmai képzettségel, elköteleződéssel és hivatástudattal találkozhatnak.

Pszichoterápiás munkám során kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy a nehezebb élethelyzetekben – legyen szó akár kiégésről, kapcsolati problémákról vagy bármilyen krízisről – képesek legyünk megküzdeni az elénk gördülő nehézségekkel, ezáltal lelkünk immunrendszere erősebbé, hatékonyabbá váljon. Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy azt érzi az addig bevált megküzdési módok cserben hagyják, egyedül nem képes velük dűlőre jutni, vagy egyszerűen csak jó esne valakivel megosztani ezeket. Munkám során első sorban kapcsolati nehézségekkel, életvezetési elakadásokkal, gyásszal és különféle krízishelyzetekkel foglalkozom. Hiszem, hogy a nehéz érzések kifejezésével, elakadásaink megértésével, saját önismeretünk fejlesztésével és a megfelelő támogatással mindenki képes még a legnehezebb pillanatokban is helytállni.

Coach-ként, szervezet- és vezetőfejlesztő szakemberként meggyőződésem, hogy önmagunk folyamatos fejlesztése elengedhetetlen a szakmai sikerességhez és a hatékony működéshez - akár munkavállalóként, akár az adott szervezet vezetőjeként dolgozunk. Tanácsadói érdeklődésem fókuszában a vezetői önismeret áll. Módszertanilag sokszínűségre törekszem, felhasználva a legújabb szervezet- és vezetőfejlesztői módszereket, modelleket és szemléleteket (akció tanulás, coaching szemléletű vezetés, stb.). Eszközeimet mindig az egyénhez, a csoporthoz és a helyzethez illesztem - figyelek, visszajelzek, facilitálok, integrálok.

Mivel fordulhat hozzám:
kapcsolati problémák
életviteli elakadások
teljesítményproblémák
identitással kapcsolatos kérdések
párkapcsolati válságok
depresszió, pánik, szorongás, kényszerek,
pszichoszomatikus betegségek, alvászavar

További szakembereink